Obfity Bakłażan Parmezan
Obfity bakłażan parmezan wymaga o 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 275 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, bakłażan, sos marinara, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), Obfita zupa Escarole, jęczmień i parmezan, oraz Obfite Zimowe Minestrone z olejem Chili, skórką z cytryny i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę i jajka w oddzielnych płytkich miseczkach. W innej misce, połączyć bułkę tartą, bazylia, oregano, sól i pieprz. Plastry bakłażana Dip w mące, a następnie w jajach; płaszcz z mieszaniny okruchów.
Na dużej patelni, gotować bakłażana w oleju w partiach, aż złoty kolor brązowy po obu stronach; drenaż. Ułóż w nasmarowanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia. Top z sosem marinara i serem.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 15 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do złotego koloru.