NUTELLA ® śniadaniowy Pudding ryżowy
NUTELLA ® Breakfast Rice Pudding może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 309 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, Nutellę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Śniadaniowy Pudding Ryżowy, Śniadaniowy Pudding Ryżowy, oraz Budyń Śniadaniowy Z Czarnego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ziarno wanilii wzdłuż środka i zeskrobaj nasiona z obu stron. W dużym rondlu połącz nasiona wanilii, strąk fasoli wanilii i 4 szklanki (1l) mleka. Wymieszać z ryżem, jabłkami, morelami i cukrem; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować pod przykryciem przez 25 minut.
Wyjąć z ognia i mieszać drewnianą łyżką przez 5 minut lub aż ryż będzie miękki i kremowy; dodać dodatkowe 1/2 szklanki (125 mL) mleka lub więcej, jeśli pożądana jest luźniejsza konsystencja.
Pudding ryżowy podawać na ciepło z łyżką stołową (15 mL) NUTELLA®.