Nuoc Cham (Wietnamski Pikantny Sos Do Zanurzania)

Nuoc Cham (Wietnamski Pikantny Sos Do Zanurzania)
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Nuoc Cham (Wietnamski pikantny sos do zanurzania) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pikantną paprykę chile, sos rybny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), oraz Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, paprykę chile, czosnek, sos rybny, ocet ryżowy i cukier razem w rondlu na średnim ogniu, aż cukier rozpuści się w cieczy; usuń z ognia i odstaw do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sos RybnySos Rybny
CzosnekCzosnek
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Do schłodzonej cieczy wymieszać sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn