Nuoc Cham (Wietnamski Pikantny Sos Do Zanurzania)
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Nuoc Cham (Wietnamski pikantny sos do zanurzania) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pikantną paprykę chile, sos rybny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), oraz Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wodę, paprykę chile, czosnek, sos rybny, ocet ryżowy i cukier razem w rondlu na średnim ogniu, aż cukier rozpuści się w cieczy; usuń z ognia i odstaw do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Do schłodzonej cieczy wymieszać sok z cytryny.