Niskotłuszczowy mus czekoladowy w skorupce Bezowej (Pavlova)

Niskotłuszczowy mus czekoladowy w skorupce Bezowej (Pavlova)
Niskotłuszczowy mus czekoladowy w skorupce Bezowej (Pavlova) to bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka syropu czekoladowego hersheys, krem z kamienia nazębnego, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Kokosowa Pavlova z musem czekoladowym i bananami dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn