Niesamowite marynowane i marynowane warzywa
Niesamowite marynowane i marynowane warzywa wymagają z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 2149 kalorii, 75g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 88,4 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu winnego, Cebulki kopru włoskiego i ich Topy herby, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Niesamowita Marynowana Kanapka Z Tofu, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Upewnij się, że masz jakieś małe sterylizowane słoiki gotowe do użycia. Na dużej patelni zagotuj płynne składniki marynujące.
Umieścić marynaty marynaty marynaty w dużej misce z wybranych ziół i dobrze wymieszać. Pokrój wybrane warzywa w dowolny sposób, ale jeśli jest to większe warzywo, spróbuj uzyskać kawałki o grubości około 1/2 cala. W ten sposób smaki i płyn do wytrawiania przenikną wystarczająco. Mniejsze warzywa, takie jak grzyby lub bardzo mała cebula, można pozostawić w całości.
Pokrojone warzywa włożyć do gotującego się płynu do wytrawiania i pozostawić na około 3 minuty - prawdopodobnie wypłyną na powierzchnię, więc popychaj je w dół, aby upewnić się, że są zanurzone. Podnieś kawałki z rowkiem łyżką i umieścić je w misce marynaty marynaty. Wrzucić razem - będzie pachnieć fantastycznie.
Dość dużo od razu, umieścić gorące warzywa i marynaty marynaty do wysterylizowanych słoików, wypełniając je do samej góry. Warzywa przykryć całkowicie marynatą i przykryć szczelnie pokrywkami.
Słoiki odłożyć na bok, aż ostygną. Wyczyść słoiki, Dołącz etykiety samoprzylepne i napisz na nich datę i zawartość. Słoiki przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu-najlepiej zostawić je na około 2 tygodnie przed otwarciem, aby warzywa naprawdę dobrze się marynowały, ale jeśli absolutnie nie możesz się doczekać, możesz je zjeść wcześniej. Będą trzymać przez około 3 miesiące-ale są tak cholernie dobre, że mam szczęście, jeśli słoiki wytrzymają kilka tygodni w naszym domu!
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
Wybierz 1 z następujących opcji warzyw i ziół: .