Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Przepis Niemiecki ciasto czekoladowe arkusz może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 48. Jeśli masz kakao, jajko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake).
Instrukcje
Beat Niemiecki ciasto czekoladowe wymieszać i następne 3 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 3 do 4 minut lub aż kremowy.
Wlać ciasto do 15-x 10-calowej patelni jellyroll pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Połączyć słodzone mleko skondensowane, kokosowe i pekan; rozprowadzić na ciepłym cieście.
Broil, na najniższym stojaku w piekarniku, o 2 protokół lub do złotego.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Margarynę i kolejne 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania; stopniowo dodawać mleko beztłuszczowe, ubijając, aż będzie gładkie.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy niemieckiego ciasta czekoladowego Duncan Hines Moist Deluxe