Niemiecki sos z czerwonych jagód lub Coulis (Rote Grütze)

Niemiecki sos z czerwonych jagód lub Coulis (Rote Grütze)
Przepis Niemiecki sos z czerwonych jagód lub Coulis (Rote Grütze) jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka malin, wiśni, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rote Grütze Niemiecki Pudding Jagodowy, Feinkostgewürzsalz (German Spice Mix), oraz Berry Coulis Parfait dla podobnych receptur.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn