Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Niemiecka Sałatka ziemniaczana może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Na 3,28 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przepis ten zachwycił 119 osób. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, musztardę dijon, kozi ser chavrie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w średniej wielkości garnku i przykryj je wystarczającą ilością wody, aby rozciągały się 2 cale nad powierzchnią ziemniaków. Posolić wodę i zagotować na średnim ogniu. Kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu widelcem, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odsączyć i pokroić w 1/2-calowe kawałki.2 odstawić w ciepłe miejsce.3 ugotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Raz chrupiące, umieścić na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem 4
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wylać wytopiony tłuszcz, rezerwując 1/4 szklanki na patelni. 5 odwrócić ogień na średni i dodać cebulę. Gotować, aż półprzezroczyste o 4 do 5 protokół. 6
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Ubić ocet, cukier, musztardę i sól i wymieszać, aż będą gęste i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodaj pokrojone w kostkę, ugotowane ziemniaki i wrzuć do płaszcza.7 na wierzchu pokruszona Kłoda Kozia Chavrie®, boczek i udekorować szczypiorkiem.8
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn