Navajo smażyć chleb z Chili

Navajo smażyć chleb z Chili
Przepis Navajo smażyć chleb z Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten chleb ma 579 kalorii, 31g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, pasty pomidorowej, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Navajo Fry Bread, Mamy Navajo Tacos i Indian Fry Bread, oraz Mamy Navajo Tacos i Indian Fry Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób CHILI: w żaroodpornej misce przykryj ancho 2 szklankami wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić borowiki w małej misce i przykryć pozostałą 1 szklanką wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Niech zarówno moczyć, aż zmiękną, o 20 protokół.
4
Usuń ancho z moczącej cieczy i wyrzuć łodygę i nasiona. Drobno posiekać chile; rezerwy moczenie cieczy. Pocierać borowiki, aby usunąć wszelkie ziarna i drobno posiekać je; rezerwy moczenia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6
Dodać połowę zmielonego bawoła w równomiernej warstwie i doprawić solą i pieprzem. Podsmaż mięso na dużym ogniu przez 3 minuty bez mieszania; pozostawić mięso w dużych kawałkach. Delikatnie wymieszaj mięso i kontynuuj brązowienie jeszcze przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść mięso na talerz; brąz pozostałe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Żubr MielonyŻubr Mielony
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
W zapiekance rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8
Dodać cebulę i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
10
Dodaj proszek chile i gotować, mieszając, przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodaj mieszankę pasty pomidorowej, bulion z kurczaka, ancho i borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
12
Dodaj płyny do namaczania ancho i porcini, zatrzymując się, gdy dotrzesz do ziarna na dnie. Przyprawić dużą szczyptą soli i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż sos zmniejszy się o jedną trzecią, o 10 protokół. Delikatnie wymieszać mięso i wszelkie zgromadzone soki i doprawić solą i pieprzem. Przewijanie tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
13
Ugotować pieczywo: mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól przesiać. Drewnianą łyżką mieszaj w wodzie, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
14
W rondlu 2-quart rozgrzać 2 cale oleju do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
15
Umyj miarkę 1/2 szklanki olejem i przygotuj 2 drewniane łyżki. Do gorącego oleju wrzucić porcję 1/2 szklanki ciasta, a następnie użyć 2 łyżek, aby ostrożnie rozłożyć ciasto na 6-do 7-calowy dysk. Smażyć chleb na złoty kolor i gotowane przez, O 2 protokół na stronę; obniżyć ogień, jeśli olej staje się zbyt gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
16
Osuszyć na papierowych ręcznikach i przełożyć na talerz obiadowy. Top z chili i podawać na raz. Powtórz, aby jeszcze 7 pieczywa smażyć i podawać z pozostałym chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
17
Dodać do przodu: chili można przechowywać w lodówce do 3 dni; podgrzać delikatnie. Smażone ciasto chlebowe może stać w temperaturze pokojowej do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn