Naleśniki Z Kiełbasą Szparagową
Naleśniki z kiełbasą szparagową mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cebuli, mąki, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżką wynik 39% to danie jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki z szynki i szparagów, Naleśniki Ze Szparagami, oraz Naleśniki z kurczakiem i szparagami podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż kiełbasa nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszać z serem śmietankowym, serem Monterey Jack i majerankiem; odstawić.
W dużej misce połączyć mleko, jajka i olej.
Połączyć mąkę i sól; dodać do mieszaniny mleka i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Podgrzej lekko nasmarowane 8-in. patelnia nonstick na średnim ogniu; wlać 2 łyżki ciasta do środka patelni. Podnieś i przechyl patelnię, aby równomiernie pokryć dno. Gotuj, aż Góra wyschnie; obróć i gotuj 15-20 sekund dłużej.
Wyjąć do stojaka drucianego. Powtórz z pozostałym ciastem, smarując patelnię w razie potrzeby. Po ostygnięciu naleśniki układaj pomiędzy nimi woskowanym papierem lub ręcznikami papierowymi.
Łyżka 2 łyżki mieszanki kiełbas na środek każdej krepy. Wierzch z dwoma szparagami.
Roll up; miejsce w dwójkach, 13. x 9 po. pieczenie naczyń.
Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 15 minut.
Połączyć masło i śmietanę; łyżka na naleśniki.
Piec 5 minut dłużej lub do rozgrzania.