Naleśniki Truskawkowo-Bananowe

Naleśniki Truskawkowo-Bananowe
Naleśniki truskawkowo-bananowe mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten poranny posiłek ma 316 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś karton bitą polewy, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Będzie hitem w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Truskawkowo-Bananowe, Naleśniki Truskawkowo-Bananowe, oraz Naleśniki Truskawkowo-Bananowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, cynamon, mleko i jajka. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W ósemce. patelnia nonstick, rozpuścić 1 łyżeczkę masła. Wymieszać ciasto; wlać około 2 łyżki do środka patelni. Podnieś i przechyl patelnię, aby równomiernie pokryć dno. Gotuj, aż Góra wyschnie; obróć i gotuj 15-20 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
Powtórz z pozostałym ciastem, dodaj masło do patelni w razie potrzeby. Po ostygnięciu naleśniki układaj woskowanym papierem na papierowych ręcznikach pomiędzy nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
W dużej misce ubić składniki nadzienia, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozłóż 2 zaokrąglone łyżki stołowe na każdej krepie; zwinąć. W dużej misce połączyć składniki polewy; łyżka z naleśnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze typy na Francuski. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko zdarza się pomylić z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgundu. Na czerwony, spróbuj czerwonego Bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijany jak młode wino, Château Pindefleurs pozwala kwitnąć świeżej owocowości. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn