Najlepszy Lukier Czekoladowy

Najlepszy Lukier Czekoladowy
Najlepszy polewa czekoladowa może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 301 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao w proszku, ekstrakt z wanilii, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 47 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z pianki tostowej i polewą czekoladową Słodowaną, oraz Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową.

Instrukcje

1
W misce wymieszać roztopione masło i kakao w proszku, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cukier cukierniczy i mleko; ubijać, aż będzie gładka i łatwo się rozprowadza. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MlekoMleko
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn