Najlepszy Chleb Serowy

Najlepszy Chleb Serowy
Najlepszy w historii chleb serowy wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 515 kalorii, 13g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ser monterey jack, zielona cebula, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Wypiek chleba: pomidor, ser i boczek, Chleb Z Serem Cebulowym (Maszyna Do Produkcji Chleba), oraz Chleb Maszyna ser i boczek chleb.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Bagietkę francuską pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
W średniej misce wymieszaj ser Monterey Jack, ser Cheddar, majonez i posiekaną zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Ser CheddarSer Cheddar
Zielona CebulaZielona Cebula
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na połówkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
5
Piec w nagrzanym piekarniku 15 minut, lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn