Najlepsza Zupa Z Owoców Morza

Najlepsza Zupa Z Owoców Morza
Najlepsza zupa z owoców morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 115g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1456 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 14,17 zł / porcja. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, kraby, krewetki jumbo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Wamsutta-Najwyższy Komfort Żywności, The Ultimate Devil ' s Food Cake, oraz Smażony Sernik Bites (Aka the Ultimate Comfort Food).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby zrobić zapas ryb, siekać kraby za pomocą dużego ostrego noża i umieścić je w dużym garnku. Obierz i odżyj krewetki i włóż muszle do garnka (zarezerwuj krewetki na później).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
NóżNóż
3
Dodać ości rybne na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Dodaj sok z cytryny i cytryny, liście laurowe, koper włoski, skórkę pomarańczową, natkę pietruszki i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
CytrynaCytryna
TymianekTymianek
5
Dodaj pomidory, wyciskając, jak je dodać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
6
Dodaj czosnek, por, cebulę, wodę i wino. Doprawić solą morską i świeżo zmielonym pieprzem oraz szczyptą cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól MorskaSól Morska
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
PorPor
WinoWino
7
Miejsce na średnim ogniu. Dusić delikatnie przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając, ale nie pozwól, aby się zagotował. Odtłuścić i wyrzucić pianę rybną, która unosi się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Zdjąć z ognia.
9
Włóż pazury homara do dużego żeliwnego garnka do serwowania i przecedzić na nich wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Podgrzej temperaturę i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
11
Dodać odrobinę oliwy z oliwek i szczyptę szafranu. Wreszcie dodać zastrzeżone krewetki i ogony homara, i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzafranSzafran
KrewetkiKrewetki
12
Dodaj duże kawałki labraksa i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
1
Umieść kawałki owoców morza w dużej misce na zupę. Na grzankach połóż łyżkę Rouille, a na wierzchu zupę z kadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Owoce MorzaOwoce Morza
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Aby rouille, umieścić czerwony pieprz, czosnek, majonez, szafran, cayenne, i sok z cytryny w robocie kuchennym. Pulsuj mieszaninę aż do połączenia i gładkości. Doprawić solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sól MorskaSól Morska
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SzafranSzafran
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Aby grzanki lekko posmarować plastry bagietki z oliwą z oliwek i piec, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BagietkaBagietka
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

18plastryBagietka 18 (1/2 cala grubości) Bagietka 18 (1/2 cala grubości)23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła1(może być lub przeglądać)cayennecayenne1(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino2kraby niebieskiekraby niebieskie1małecebula kopru włoskiego, połówkacebula kopru włoskiego, połówka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do dekoracjiposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do dekoracji1zostawićPosiekana świeża natka pietruszki, do dekoracjiPosiekana świeża natka pietruszki, do dekoracji1głowy1 pomarańcza, skórka1 pomarańcza, skórka5ząbki czosnkuząbki czosnku1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty680Orzechy dowolne (posiekane)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska mieszanka przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska mieszanka przypraw)1por, połówkapor, połówka1cytryna, połówki i sokucytryna, połówki i soku4pazury homarapazury homara2ogony homaraogony homara2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia120 cienkich plastrów cukinii20 cienkich plastrów cukinii1pomarańcza, skórka obrana w duże paskipomarańcza, skórka obrana w duże paski1czerwona papryka, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekanaczerwona papryka, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekana1szczyptaSzczypta szafranowych nitekSzczypta szafranowych nitek2kilogramybass czarnomorski, bones reserved, * zobacz note Cookabass czarnomorski, bones reserved, * zobacz note Cooka6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól morska i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska i świeżo zmielony czarny pieprz6gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpomidory grubo posiekanepomidory grubo posiekane1Średnia żółta cebula, posiekanazimna wodazimna woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn