Najlepsza włoska pieczeń garnkowa

Najlepsza włoska pieczeń garnkowa
Potrzebujesz dania głównego bez nabiału? Najlepsza włoska pieczeń garnkowa może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 301 kalorii. Za 2,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Niewiele osób robiło ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka pieczeni od spodu, bulionu wołowego, ząbków czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 73%. Wypróbuj włoską pieczeń garnkową, włoską pieczeń garnkową i włoską pieczeń garnkową, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku usmaż na rumiano na oleju ze wszystkich stron na średnim ogniu; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kompletna Mieszanka Naleśnikowa Dowolnej Marki, PodzielonaKompletna Mieszanka Naleśnikowa Dowolnej Marki, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Cukinii, żółtej Dyni I/lub Dyni Piżmowej2 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Cukinii, żółtej Dyni I/lub Dyni Piżmowej
2
Połącz bulion, koncentrat pomidorowy, grzyby, cebulę, marchewkę, seler, czosnek, przyprawę włoską, sól i pieprz; polać pieczeń. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3 do 3-1/4 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
2 łyżki Oleju Do Podsmażenia2 łyżki Oleju Do Podsmażenia
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Z Zupą Z Pieczonego Czosnku, NierozcieńczonaZ Zupą Z Pieczonego Czosnku, Nierozcieńczona
Opcjonalnie Liście Sałaty I Pokrojone PomidoryOpcjonalnie Liście Sałaty I Pokrojone Pomidory
1/2 Funta Twardego Tofu, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Twardego Tofu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanych, Obranych Ze Skórki Pomidorów śliwkowych1 Szklanka Posiekanych, Obranych Ze Skórki Pomidorów śliwkowych
BulionBulion
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
MięsoMięso
3
Usuń pieczeń; trzymaj się ciepło.
4
Do miarki wlać odciek z patelni i poluzowane przyrumienione kawałki. Odtłuszczony tłuszcz; odciek wlać do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Limonkowa żelatyna W ProszkuLimonkowa żelatyna W Proszku
Woda8 łyżek Ostrego Sosu, Podzielone (zalecane: Tabasco)Woda8 łyżek Ostrego Sosu, Podzielone (zalecane: Tabasco)
5
Połącz mąkę i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wmieszać do sosu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Pieczeń w plasterkach; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okrągły BiszkoptOkrągły Biszkopt
SOSSOS
2 1/2 Szklanki Kompletnej Mieszanki Naleśnikowej Dowolnej Marki, Podzielone2 1/2 Szklanki Kompletnej Mieszanki Naleśnikowej Dowolnej Marki, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn