Nadziewany seler babci
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Nadziewany seler babci może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 7G tłuszczu i w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką łodygi selera, oliwki nadziewane pimento, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy to Faszerowana papryka babci, Seler Nadziewany Krabem, oraz Seler Nadziewany Oliwą.
Instrukcje
Dokładnie osusz każdy kawałek selera ręcznikami papierowymi.
W misce wymieszaj serek śmietankowy, oliwki, czosnek, sól i czarny pieprz. Za pomocą noża rozprowadź dużą ilość serka śmietankowego wypełniającego środkowe wcięcie każdego kawałka selera.
Podawaj natychmiast lub wstaw do lodówki.