Nadziewany seler babci

Nadziewany seler babci
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Nadziewany seler babci może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 7G tłuszczu i w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką łodygi selera, oliwki nadziewane pimento, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy to Faszerowana papryka babci, Seler Nadziewany Krabem, oraz Seler Nadziewany Oliwą.

Instrukcje

1
Dokładnie osusz każdy kawałek selera ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
W misce wymieszaj serek śmietankowy, oliwki, czosnek, sól i czarny pieprz. Za pomocą noża rozprowadź dużą ilość serka śmietankowego wypełniającego środkowe wcięcie każdego kawałka selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawaj natychmiast lub wstaw do lodówki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn