Nadzienie chlebowe z grzybami i kiełbasą
Herbed chleb farsz z pieczarkami i kiełbasą może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 256 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grzyby cremini, szałwia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Nadzienie chlebowe z grzybami i kiełbasą, Herbed Chleb Farsz, oraz Chleb herbaciany i farsz selerowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć skórkę z chleba.
Pokroić chleb w kostkę 1 1/2 cala. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na 2 patelniach z galaretką.
Piec w 400 przez 10 minut lub do tosty.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć z patelni; pokroić w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć 4 protokół.
Połącz kostki chleba, kiełbasę i grzyby w dużej misce.
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj pietruszkę, tymianek, szałwię, sól i pieprz; smażyć 1 minutę.
Dodać do mieszanki Chlebowej.
Połączyć jajka i bulion, mieszając trzepaczką.
Dodać do mieszanki chleba; wrzucić do herbu. Łyżka do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż zbrązowieje.