Nachos Z Kurczaka Na Patelni
Nachos z kurczaka na patelni może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 518 kalorii, 37g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, mieszankę meksykańskiego sera, starą mieszankę przypraw el Taco i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Patelnia Nachos z pikantnym kurczakiem Salsa Verde, oraz Patelnia Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować kurczaka w oleju 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż Nie różowy w środku.
Wymieszaj mieszankę przypraw taco, sos pomidorowy, paprykę, fasolę, kukurydzę i 1 szklankę sera. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ogrzewa się i ser topi.
Podziel chipsy tortilla między 6 talerzy. Łyżka mieszanki kurczaka równomiernie na chipsy.
Posypać pozostałą 1 szklanką sera i kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.