Mąka kukurydziana smażony Sum z Rémoulade może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, paprykę, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażony Sum Po ' Boy z sosem Selerowym Remoulade, Sum Smażony Z Mąki Kukurydzianej, oraz Kanapka z sumem z Remoulade.
Instrukcje
1
Umieść mąkę kukurydzianą, mąkę, cayenne, paprykę i odmierzoną sól i pieprz w płytkim naczyniu i ubijaj, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Kukurydziana
Mielony Pieprz Cayenne
Papryka
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu w 12-calowej patelni żeliwnej do 177°. Linia blachy do pieczenia z kilkoma warstwami ręczników papierowych i dopasuj go do stojaka z drutu; odstawić.Użyj ręcznika papierowego, aby osuszyć kawałki ryb, doprawić je ze wszystkich stron solą i pieprzem, a następnie zagrzebać w mieszance mąki kukurydzianej, upewniając się, że pokrywają wszystkie strony. Dotknij kawałki ryby lekko strząsnąć nadmiar powłoki.Smażyć rybę w 3 do 4 partiach, obracając raz, aż będą głęboko złociste i chrupiące na zewnątrz z łuszczącym się wnętrzem, w sumie około 6 minut.Za pomocą szpatułki z rowkiem Usuń rybę na przygotowaną blachę do pieczenia i natychmiast dopraw solą.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.