Muffinki Kukurydziane Cytrynowe
Jeśli chcesz dodać więcej Southern przepisy do twojego pudełka z przepisami, Lemony Corn Muffins może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 9g tłuszczu i w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubi ten chleb. Mieszanka migdałów, proszku do pieczenia, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka z cytrynowej kukurydzy i owoców, Jasne i cytrynowe babeczki jagodowe, oraz Muffinki Z Makiem Cytrynowym.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników. W innej misce ubij jajko, kukurydzę i olej; mieszaj z suchymi składnikami, aż się zmiksują. Napełnij natłuszczone kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Babeczki kukurydziane można łączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub białe wino musujące będą pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie nadaje się do dań z grilla. Dr. poluzować Dr. L Riesling z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Dr L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Riesling... Po cytrynowym, zielonym jabłku, mokrym kamieniu i lekko kwiatowym aromacie następuje chrupiące, nasycone łupkiem podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejów orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Magazyn Food & Wine