Mrożony Deser Cappuccino Brownie
Mrożony deser Cappuccino Brownie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 9. Mieszanka Brownie mix, cappuccino-lody czekoladowe, syrop czekoladowy deser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mało kto lubi ten deser. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sernik Cappuccino Mrożony Deser, Wiśnie i jagody mrożony deser Brownie, oraz Mrożone Bananowe Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryć 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Przy użyciu jogurtu przygotowujemy ciasteczka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 32 do 36 minut lub do czasu zakończenia. Schłodzić na patelni 15 minut na stojaku z drutu.
Używając drewnianego kilofa, wbijaj dziury w wierzch ciastek.
Syrop mżawka na brownies. Całkowicie fajne.
Rozłóż lody na ciastkach. Zamrozić co najmniej 1 godzinę lub do momentu uzyskania jędrności.
Rozłóż bitą polewę na lodach. Wróć do zamrażarki na 15 minut lub do momentu ustawienia. W razie potrzeby udekoruj ziarnami espresso pokrytymi czekoladą.