Mrożone Ciasto Truskawkowe
Mrożone ciasto truskawkowe wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 24 porcje z 199 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i podnieś serek śmietankowy, skórkę krakersa graham, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie super. Spróbuj Mrożone Truskawkowe Ciasto Margarita, Mrożone Truskawkowe Ciasto Lemoniadowe, oraz Mrożone Truskawkowe Ciasto Margarita dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo ubijaj koncentrat lemoniady. Mash jagody; Dodaj do mieszanki serka śmietankowego i dobrze wymieszaj. Złożyć bitą polewę. Łyżka do skórki.
Wyjmij z zamrażarki 10-15 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj truskawkami i bitą polewą.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.