Mostek mojej matki

Mostek mojej matki
Przepis na mostek mojej mamy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na $3.59 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 59G białka, oraz 26g tłuszczu. Jeśli masz pierwszy mostek wołowy, papryka, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, Teściowa, oraz Manicotti matki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
W holenderskim piekarniku lub innej ciężkiej patelni do pieczenia wystarczająco dużej, aby pomieścić mostek rozgrzać 1 łyżkę oleju w piekarniku 10 minut. Osuszyć i doprawić solą i pieprzem. Pieczony mostek na patelni, odsłonięty, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Podczas gdy mostek jest pieczenie, w dużej ciężkiej patelni gotować cebulę w pozostałych 2 łyżki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż zmięknie i zaczyna się złocisty. Zmniejszyć ogień i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu i zmniejszenie ciepła, jeśli to konieczne, aż głęboko złoty, o 20 minut więcej. Wymieszaj czosnek, paprykę, sól i pieprz i gotuj 1 minutę. Wymieszać 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Mieszanka cebuli łyżka nad mostkiem i piec, pokryte, z pokrywką 1/2 cala uchylony, 3 1/2 godziny, lub do mostek jest miękka. (Sprawdzaj patelnię co godzinę i w razie potrzeby dodaj więcej wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć mostek z piekarnika i ostudzić w mieszaninie cebuli 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
6
Wyjąć mostek z patelni, skrobanie mieszanki cebuli z powrotem do patelni i schłodzić, owinięte w folię, na noc. Łyżka mieszanki cebuli do miary 1-quart i schłodzić, przykryte, przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
8
Wyrzucić tłuszcz z mieszaniny cebuli, dodać wystarczającą ilość wody do mieszaniny, aby zmierzyć 3 szklanki całkowitej, i w mikserze mieszania sosu, aż będzie gładka. Pokrój mostek na ziarno (grube lub cienkie, jak wolisz). W dużej patelni żaroodpornej ciepła sos do gorąca, dodać mostek, i ciepła w piekarniku 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn