Mostek Do Pieczenia King Beef

Mostek Do Pieczenia King Beef
King Beef Oven mostek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 48g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz liść laurowy, cukier, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piec Duszony Mostek Wołowy, Texas Pieczony Mostek Wołowy, oraz Texas Pieczony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać chili w proszku, sól, czosnek w proszku, cebula w proszku, czarny pieprz, cukier, musztarda, i liść laurowy razem w małej misce; doprawić mostek mieszanką przypraw. Ułóż wołowinę na patelni lub holenderskim piekarniku. Nie osłaniaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Liście LauroweLiście Laurowe
MusztardaMusztarda
CukierCukier
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę. Napełnij patelnię wystarczającą ilością bulionu wołowego, aby pokryć go o 1/2 cala. Przykryj patelnię pokrywką lub folią aluminiową i zmniejsz ciepło do 300 stopni F (150 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Kontynuuj pieczenie, aż wołowina będzie bardzo miękka, o 3 godziny więcej. Wołowinę cienko pokroić na ziarno i podawać z sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn