Morelowe żeberka z polentą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 124g tłuszczu, oraz w sumie 1459 kalorii. Na $7.06 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej soli, mięsisty krótki, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Orzechami Laskowymi W Sosie Morelowym, Żeberka stojące z ziołami i solą pieczone z sosem morelowym, oraz Morel & Quinoa Faszerowana Wołowina Z Bourbonem Morel Pan Jus.
Instrukcje
1
Umieść Smalce w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zalać 1 1/2 szklanki wrzącej wody; pozostawić moczyć, aż grzyby zmiękną, co najmniej 30 minut i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Woda
3
Grzyby odcedzić, rezerwując moczenie cieczy. Grzyby opłucz pod zimną wodą, aby usunąć nadmiar zabrudzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Woda
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wymieszać 1 łyżeczkę tymianku, rozmaryn, sól i pieprz w małej misce. Mieszankę ziołową natrzeć na krótkie żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Rozmaryn
Pieprz
Tymianek
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku żaroodpornym na średnim ogniu. Pracując partiami, dodać żeberka do garnka i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, około 10 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Przenieść żeberka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wylać wszystko oprócz 2 łyżki tłuszczu z garnka. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Dodaj cebulę, marchew, czosnek, i prosciutto do garnka; smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Warzywa
Marchew
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Dodaj bulion, liść laurowy, zarezerwowane morele, ciecz do namaczania moreli (pozostawiając osad), a pozostałą 1 łyżeczkę tymianku do garnka. Powrót żeberka do garnka, strona mięsa w dół; doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek szczelnie; przenieść do piekarnika i piec, aż żeberka będą bardzo miękkie, około 1 godziny 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Grzyby Morelowe
Bulion
Tymianek
Mięso
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
12
Wyjąć z piekarnika. (Żeberka można dusić 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać schłodzone. Przed kontynuowaniem należy lekko podgrzać na średnim ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Przenieś żebra na dużą patelnię do pieczenia, kość bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości
żeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
15
Wyjąć 5 dużych smalców z garnka i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
16
Miejsce w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
Dodać masło i wymieszać widelcem, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
18
Wymieszać w bułce tartej. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
19
Rozprowadzić 1 łyżeczkę musztardy na wierzchu każdego żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20
Rozłóż mieszaninę bułki tartej na górze każdego żebra, naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
21
Piec, aż polewa będzie chrupiąca i złota, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
22
W międzyczasie, łyżkę tłuszczu z wierzchu sosu w garnku i wyrzucić. Gotować sos, aż lekko zagęszczony i zredukowany do hojnych 2 filiżanki, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
23
Łyżka polenta do misek. Wierzch z krótkimi żebrami. Łyżka sosu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Polenta
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona