Wiosenna Sałatka z grochu i fasoli z ogolonym serem Pecorino

Wiosenna Sałatka z grochu i fasoli z ogolonym serem Pecorino
Wiosenna Sałatka z Pean i fasoli z ogolonym serem Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 285 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, fasola lima, sól morska, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z fasoli Fava, szparagów i rukoli z ogolonym Pecorino, Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), oraz Wiosenna ciepła sałatka z grillowanym serem pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Edamame gotować we wrzącej osolonej wodzie około 2 minut lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Usunąć sitkiem z siatki drucianej i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić. Powrót wody do wrzenia; dodać groszek i gotować około 4 minut, powtarzając proces odsączania. Powtórz z fasolką lima, gotowanie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Połącz skórkę z cytryny i sok i następne 4 składniki w małej misce. Powoli ubij w oleju, aż dobrze wymieszane. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Groch i fasolę umieścić w średniej misce i wymieszać z vinaigrette. Top z pecorino, i udekorować, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
PecorinoPecorino
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn