Moje Chrupiące Puree Ziemniaczane Naleśnik

Moje Chrupiące Puree Ziemniaczane Naleśnik
Nigdy nie można mieć zbyt wiele żydowskich receptur, więc dać moje chrupiące puree ziemniaczane naleśnik spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Sprawdza się jako tania przystawka. Mieszanka jaj, mąki, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 790 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Chrupiący placek ziemniaczany z musem jabłkowym i kozim serem, Chrupiący placek ziemniaczany z wędzonym łososiem i winegretem koperkowo-kaparowym, oraz Chrupiące Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ziemniaki, jajka, mąkę i czosnek w proszku w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; smażyć mieszaninę ziemniaków na patelni, naciskając łopatką, aby równomiernie spłaszczyć. Przykryć i gotować, aż dno jest chrupiące, o 10 protokół; odwrócić na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn