Mocha Marshmallow Pops
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 353 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. 688 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz lizaki, syrop kukurydziany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Marshmallow Pops, Marshmallow Pops, oraz Marshmallow Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9 x 9-calowy lub 8 x 8-calowy patelnia z plastikową folią i lekko olej go za pomocą palców lub nieprzywierającego sprayu do gotowania. Odstawić.
W misce miksera elektrycznego posypać żelatynę 1/2 szklanki zimnej wody. Moczyć przez około 10 minut.
W międzyczasie w małym rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i szklankę wody. Doprowadzić mieszaninę do szybkiego wrzenia. Jak tylko się zagotuje, Ustaw timer i pozostaw do zagotowania przez 1 minutę.
Ostrożnie wlać wrzący syrop do namoczonej żelatyny i włączyć mikser, używając nasadki trzepaczki, zaczynając od niskiej i poruszając się do dużej prędkości.
Dodać sól i ubijać przez 10-12 minut, lub do puszystego i przeważnie schłodzonego do temperatury prawie pokojowej. Po osiągnięciu tego etapu dodaj ekstrakt i ubijaj, aby włączyć.
Wyłóż patelnię 8x8 cali (lub patelnię 9x13 cali do cieńszych pianek) z folią i spryskaj ją obficie nieprzywierającym sprayem do gotowania lub olejem. Obficie nasmaruj ręce i gumową lub silikonową szpatułkę. Zeskrobać mieszaninę prawoślazu na przygotowaną patelnię, wciskając ją w narożniki i w równą warstwę. Nasmaruj kolejny kawałek folii i umieść go na wierzchu pianki, naoliwionej stronie w dół. Ponownie naciśnij delikatnie.
Pozwól odpocząć przez sześć lub więcej godzin lub dopóki nie ujędrni się przez całą drogę.
Kurz blat cukiernikami cukru.
Usuń pianki z patelni i folii i umieść na odkurzonej powierzchni. Zanurz foremkę do ciastek w kształcie serca w większej liczbie cukrów cukierniczych i pokrój tyle pianek, ile możesz, ponownie zanurzając foremkę w cukrze cukierniczym między każdym cięciem.
Umieść pianki na pergaminie lub woskowanym papierze wyłożonym arkuszem ciastek i włóż kij cukierków lub lodów do dołu i do góry o 2/3 drogi przez każdą piankę.
Umieść patelnię, odsłoniętą, w zamrażalniku na 30 minut.
Podczas gdy pianki stają się super twarde, połącz mleczną czekoladę i olej kokosowy w bezpiecznej misce mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 1 minutę, dobrze wymieszać i powrócić do kuchenki mikrofalowej na 10 sekund wybuchy na wysokości, dobrze mieszając po każdej serii, aż mieszanina jest całkowicie gładka.
Pozostaw w temperaturze pokojowej przez 5 minut przed kontynuowaniem.
Można albo zanurzyć pianki, pozwalając nadmiar kapać przed powrotem do wyłożonej patelni, lub skropić czekoladę artystycznie nad nimi z łyżką. Tak czy inaczej jest pyszne i piękne.
Niech firmy czekolady się przed zawijaniem pianki wyskakuje indywidualnie. Są dobre szczelnie owinięte lub w hermetycznym pojemniku-przez tydzień w temperaturze pokojowej.