Miód Masło Szynka Yule

Miód Masło Szynka Yule
Miód masło szynka Yule może być tylko przyprawa szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 20 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 761 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, szynki, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany, Yule Log, oraz Yule Log dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Cut 1 cal Głębokie criss-krzyże do płaskiej stronie szynki. W małej misce wymieszać masło i miód. Posmaruj szynkę, upewniając się, że też dostaniesz się do szczelin. W razie potrzeby włożyć goździki do szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GoździkiGoździki
MiódMiód
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec przez 4 godziny w nagrzanym piekarniku lub 20 minut na Funt. Temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 160 stopni F (70 stopni C). Baste co 20 minut z kroplami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć, pokroić, podawać, delektować.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia15
Magazyn