Mixed Grill Fajitas
Przepis mieszane Grill Fajitas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać i pieprz, ser cheddar, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappasitos Mixed Grill Fajitas, Rib-Eye Fajitas na grillu, oraz Mexican Mixed Grill dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć paprykę i cebulę w oleju do miękkości; ogrzać. W małej misce, połączyć kwaśną śmietanę, kminek i czosnek; przykryć i przechowywać w lodówce, aż porcji.
Połączyć sól, pieprz i chili w proszku; posypać kurczaka, kiełbaski i steki. Grilluj kurczaka i kiełbaski, przykryte, na średnim ogniu przez 5-8 minut z każdej strony lub do czasu, gdy termometr do mięsa włożony do kurczaka odczyta 170° i kiełbasa nie jest już różowa. Pokroić i ogrzać.
Steki z grilla, przykryte, na średnim ogniu przez 2-3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°). Pokroić i ogrzać.
Mięso i warzywa podzielić na tortille; posypać serem.
Zwinąć; podawać z mieszaniną śmietany.