Mini Placki Dyniowe
Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 211 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, ubijane jajko, unbaked Pie strups, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mini Placki Dyniowe, Mini Placki Dyniowe, oraz Mini Placki Dyniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. smar tartlette patelni.
Rozwałkuj ciasto na płaskiej powierzchni. Używając szklanki nieco szerszej niż rozmiar tartlette, pokroić okręgi w ciasto ciasto z obręczy szkła. Powtórz i ponownie rozwałkuj ciasto w razie potrzeby.
Pokroić na tyle, aby zrobić 24 mini placki. Z pozostałego ciasta, wyciąć kształty liści.
Umieść ciasto rund do form i naciśnij delikatnie, kształtując do form.
Wlać ciasto nadzienie do Pie crust, prawie całkowicie do góry, ale pozostawiając wystarczająco dużo miejsca, więc nie rozlewają się, gdy są przenoszone do piekarnika.
Piecz mini ciasta przez około 20-25 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota, a nadzienie na ciasto będzie solidne.
Niech ciasto ostygnie na patelni. W międzyczasie umieść liście na blasze wyłożonej pergaminem.
Powierzchnia szczotki z myciem jaj.
Piec przez 10-15 minut, aż liście będą złote.
Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, a następnie umieścić na wierzchu mini ciasta.