Mini Pizza Czerwona Paprykowo-Grzybowa
Przepis Mini Pizza pieprzowo-grzybowa może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 45 minut. To danie główne ma 3904 kalorii, 137g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 21,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, szalotki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza z pieprzem i pieczarkami, Pizza Z Kiełbasą, Pieprzem I Grzybami, oraz Pizza z kiełbasą, pieprzem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść paprykę na pół, skórkę do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i drobno posiekać.
Połączyć paprykę, sok i czosnek, dobrze mieszając.
Podgrzać małą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać grzyby i szalotki; smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Umieścić skorupę na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Rozprowadź mieszankę papryki równomiernie na skorupie, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Posypać bazylią równomiernie mieszanką papryki; top ze szpinakiem. Łyżka mieszanki grzybowej równomiernie na szpinaku; posypać serem.
Piec w temperaturze 450 przez 4 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Posypać czarnym pieprzem i solą.