Mini Frittatas z szynką i serem
Mini Frittatas z szynką i serem to bezglutenowe i pierwotne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 46 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szczypiorku, ser cheddar, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mini Frittatas z szynką i serem, Mini Ham & Cheese Frittatas, oraz Mini Ham ' N ' Cheese Frittatas.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 minuty lub do chrupkiego-przetargu.
Dodaj szynkę; smażyć 3 minuty.
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
Pozostałe składniki połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę szynki, mieszając trzepaczką. Mieszamy łyżką do 24 miniaturowych kubków Muffin pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub do zestawu.