Mini Churros z pieczonych jabłek ze słonym karmelem
Przepis Mini Churros pieczone jabłko ze słonym karmelem jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 14 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka cukru, śmietany do ubijania, grubej soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 187 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Churros z pieczonych jabłek ze słonym karmelem, Cynamonowe Mini Churros, oraz Mini Churros z gorącą czekoladą Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby Dip karmelowy, w rondlu 1-quart, wymieszać 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki wody i solone masło, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Solone
Dip Karmelowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podgrzać do wrzenia. Nadal gotować 10 do 15 minut, bez mieszania (nie rób tego !), aż mieszanina stanie się głęboka, złotobrązowa.
3
Zdjąć z ognia; natychmiast wymieszać śmietanę ubijającą, aż będzie gładka. Wymieszać z grubą solą morską. (Jeśli są grudki lub karmel nie łączy się, delikatnie podgrzej mieszając, aż będzie gładki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól Morska
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
4
Wlać do żaroodpornej miski lub słoika; schłodzić do temperatury pokojowej.
Aby pieczone jabłka, rozgrzać piekarnik do 204°. wrzucić Prażone jabłka składniki aż pokryte; rozprowadzić w równomiernej warstwie w ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia. Piecz około 25 minut lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie i zaczną karmelizować wokół krawędzi.
Aby Zrobić ciasto Churro, w rondlu 2-ćwiartkowym, rozgrzać niesolone masło, 1 szklankę wody i sól do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Niesolone
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać mąkę na raz; wymieszać do połączenia. Gotuj, ciągle mieszając, aż ciasto stanie się kulą i nie przykleja się już do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Wyjąć z ognia; zeskrobać ciasto do dużej miski. Fajne kilka minut. (Wykorzystuję ten czas, aby rozbić jajka i oddzielić jedno jajko.) Podczas gdy mieszanina jest jeszcze ciepła, ubijaj jajka i żółtko, jeden po drugim, aż do całkowitego połączenia przed dodaniem następnego. Złóż schłodzone jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Dopasowana torba dekorująca z dużą końcówką z zamkniętą gwiazdą. Napełnij worek ciastem churro. Wymieszać 1-2 cale ciasta na rozgrzany olej; smażyć 3-5 minut lub do uzyskania złotego koloru i dokładnie ugotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
13
Wyjąć z oleju do wyłożonej ręcznikiem papierowym płyty, aby krótko spuścić; natychmiast wrzucić do powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Parador Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.