Milla Grazie Postino - Bruschetta z tuńczykiem i szpinakiem Na Fall Fest
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Milla Grazie Postino-tuńczyk & szpinak Bruschetta NA Fall Fest spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 25g białka, oraz 38 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz popękany pieprz, szalotki, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Fall Fest: Marchewkowe Martini, Fall Fest: Pieczona Brukselka Z Chrupiącym Pancettanem I Ga, oraz Jesienne Apropos-pieczone pory ze świeżym jabłkowym winegretem na jesienny Festyn.
Instrukcje
1
Rozgrzać małą saute pan nad med. podgrzać i dodać trochę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać szalotki i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Odcedzić połowę oleju z puszek po tuńczyku, a następnie umieścić tuńczyka i pozostały olej w med. miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodaj resztę składników wymieszać tuńczyka (podsmażone szalotki, pokrojone w kostkę ogórki kiszone, aioli, sos sojowy, i popękany pieprz) i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany Pieprz
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Aioli
Mandarynki, Każda
5
Kromki chleba posmarować oliwą z oliwek, tostami lub plastrami chleba char, a następnie natrzeć podzielonymi ząbkami czosnku. Na wierzchu w razie potrzeby opcjonalne smarowidła (lub pozostawić je na boku, aby goście mogli zaserwować sobie chleb), następnie położyć na pomidorach szpinakowych i wymieszać tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.