Mieszanka Przypraw Północnoafrykańskich

Mieszanka Przypraw Północnoafrykańskich
Północnoafrykańska mieszanka przyprawowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap marynata. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka soli, liść mięty, kurkuma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Domowa Mieszanka Przypraw Sazon, Klopsiki Z Afryki Północnej, oraz Kurczak Północnoafrykański.

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Afrykański może być połączony z Pinotage, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Winnicy Good Hope Full Berry Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Winiarnia Dobrej Nadziei Full Berry Pinotage
Winiarnia Dobrej Nadziei Full Berry Pinotage
To wino wyświetla orzeźwiające, ale soczyste podniebienie z czarnymi jagodami, śliwkami, dzikimi czarnymi owocami i wspaniałym, naturalnym sucrosité. Ma gładką teksturę ze zintegrowanymi, elastycznymi taninami i atrakcyjną przyprawą na wykończeniu. Niesamowicie więcej!
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia11
Magazyn