Midwest Brisket

Midwest Brisket
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Midwest mostek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 5,77 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jeśli masz cebulę, nasiona selera, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Midwest Chowder, Midwest Chicken Drumsticks, oraz Midwest Baked Haddock dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz płynny dym, Worcestershire, sól czosnkową, cebulę i nasiona selera w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść mostek w płytkim niemetalowym naczyniu, tłustej stronie w dół.
3
Zalać marynatą na mięso; przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
4
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć mięso z marynaty i umieścić na patelni żaroodpornej. Pieczeń, tłusta strona do góry, 5 godzin, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn