Meksykańskie Mini-Pizze
Przepis Meksykańskie Mini-pizze może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 2 minuty. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 2078 kalorii, 113g białka, oraz 153g tłuszczu. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańskie chorizo, oregano, ciasto na pizzę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zwęglona kukurydza i cukinia Mini meksykańska Pizza, Mini Pizze, oraz Mini Pizze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotować chorizo w średniej wielkości patelni na średnim ogniu.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię. Ciasto podzielić na 4 równe kawałki.
Rolka na 4-calowe okręgi, za pomocą wałka do ciasta lub rozciągając go na okręgi ręcznie. Ułóż koła na 2 blachach do pieczenia lekko posmarowanych olejem.
Top każdej pizzy z plasterkami pomidorów i pokruszone gotowane chorizo. Top z rozdrobnionym serem i posypać suszonym oregano.
Piec, aż ciasto będzie złocisto brązowy i ser jest bąbelkowy, o 20 protokół.