Meksykańskie Ciasta Czekoladowe

Meksykańskie Ciasta Czekoladowe
Meksykańskie ciasto czekoladowe może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 539 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do ubijania, żółtka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańskie" Gorące " Czekoladowe Ciasta Z Roztopionej Lawy, American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, oraz Roztopione Ciasta Czekoladowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Obficie masło cztery 3/4 szklanki suflety lub kubki budyniu. Ułóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Wymieszać czekoladę i masło w dużym rondlu na małym ogniu, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjąć z ognia; wymieszać meskal. Ostudzić 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
6
Za pomocą miksera elektrycznego ubić jajka, żółtka, 4 łyżki cukru, melasę, 1 łyżeczkę proszku canela i sól w średniej misce, aż bardzo grube wstążki spadną, gdy unoszą się ubijaki, około 6 minut. Przesiać mąkę na ciasto; złożyć mąkę. Wchodzisz w mieszaninie czekolady. Podziel ciasto między przygotowane potrawy, wypełniając całkowicie. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem.)
8
Piec ciasta, aż szczyty są dmuchane i suche, a tester włożony do środka wychodzi z wilgotnym cieście nadal dołączonym, około 15 minut. Schłodzić ciasta 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Śmietanę, pozostałą 1 łyżkę cukru i pozostałą 1/2 łyżeczki proszku canela ubić w małej misce, aż do uzyskania jędrnych szczytów. Ciasto polać bitą śmietaną i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn