Meksykańskie Ciasta Czekoladowe
Meksykańskie ciasto czekoladowe może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 539 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do ubijania, żółtka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańskie" Gorące " Czekoladowe Ciasta Z Roztopionej Lawy, American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, oraz Roztopione Ciasta Czekoladowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Obficie masło cztery 3/4 szklanki suflety lub kubki budyniu. Ułóż na blasze do pieczenia.
Wymieszać czekoladę i masło w dużym rondlu na małym ogniu, aż będzie gładkie.
Wyjąć z ognia; wymieszać meskal. Ostudzić 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Za pomocą miksera elektrycznego ubić jajka, żółtka, 4 łyżki cukru, melasę, 1 łyżeczkę proszku canela i sól w średniej misce, aż bardzo grube wstążki spadną, gdy unoszą się ubijaki, około 6 minut. Przesiać mąkę na ciasto; złożyć mąkę. Wchodzisz w mieszaninie czekolady. Podziel ciasto między przygotowane potrawy, wypełniając całkowicie. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem.)
Piec ciasta, aż szczyty są dmuchane i suche, a tester włożony do środka wychodzi z wilgotnym cieście nadal dołączonym, około 15 minut. Schłodzić ciasta 5 minut.
Śmietanę, pozostałą 1 łyżkę cukru i pozostałą 1/2 łyżeczki proszku canela ubić w małej misce, aż do uzyskania jędrnych szczytów. Ciasto polać bitą śmietaną i podawać na ciepło.