Mediterranean Seafood Medley

Mediterranean Seafood Medley
Jeśli masz w pobliżu 3 godziny do spędzenia w kuchni, śródziemnomorska mieszanka owoców morza może być super pescatarian przepis do wypróbowania. Za $6.12 za porcję, ten przepis okładki 53% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 49g białka, oraz 16G tłuszczu. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką liście laurowe, nitki szafranu, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Owoce Morza Medley, Składanka Z Owoców Morza Na Parze, oraz Składanka Z Owoców Morza Na Parze.

Instrukcje

1
Moczyć kalmary w mleku przez 1 do 5 godzin; im dłużej, tym lepiej. Gdy kałamarnica skończy moczyć, odcedź i wyrzuć mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Dodaj czosnek, cebulę, marchewkę, pomidory i pokrojony w kostkę koper włoski. Gotuj i mieszaj, aż warzywa zmiękną, około 10 minut. Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wlej wino i zwiększ ogień do wysokiego. Gdy mieszanina się zagotuje, dodaj wywar z kurczaka, pietruszkę, estragon, tymianek, liście laurowe, ziarna pieprzu i szafran. Wróć do wrzenia, następnie zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, około 15 minut. Odcedź płyn i wyrzuć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
SzafranSzafran
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Dodaj czosnek i gotuj, aż będzie pachnący, około 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj suszone pomidory i koper włoski; gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
6
Wlać odcedzony bulion szafranowy i posiekany tymianek; zwiększyć ogień do średnio wysokiego i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Umieść ostrygi na koprze włoskim, przykryj i gotuj przez 1 minutę. Włóż małże i małże do garnka, przykryj i gotuj, aż Skorupiaki zaczną się otwierać, około 4 minut. Dodaj odsączoną kałamarnicę, Odzyskaj i gotuj przez 1 minutę, aż kałamarnica stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Podczas gotowania skorupiaków dopraw filety z okonia morskiego solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SkorupiakiSkorupiaki
9
Podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Umieść rybę na patelni skórą do dołu. Przykryj i gotuj, aż skórka będzie chrupiąca, a miąższ ryby stwardnieje i nie będzie już półprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Wlej mieszankę kopru włoskiego i owoców morza na półmisek do serwowania i ułóż filety z okonia morskiego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
12
Udekoruj gałązkami pietruszki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn