Medaliony cielęce z sosem Figowo-migdałowym

Medaliony cielęce z sosem Figowo-migdałowym
Medaliony cielęce z figą i sosem migdałowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 704 kalorie, 36g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka blanszowanych migdałów, figi, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać marsala można śledzić to danie główne z Sticky Orange & Marsala pudding jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony cielęce w kremowym sosie grzybowym, Medaliony Cielęce Mandarynkowe, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwicę cielęcą obficie doprawić solą i pieprzem. Roztopić masło na dużej, ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cielęcinę w jednej warstwie i gotować na umiarkowanym ogniu, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Przekładamy medaliony na talerz, przykrywamy luźno folią i utrzymujemy ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj Marsala i migdały i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż Marsala jest syropy, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, dodać śmietanę i posiekane figi i gotować przez 4 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem i gotować sos przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
( 23)( 23)
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
6
Wlać wszelkie zgromadzone soki z mięsa i wymieszać z posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Ułóż medaliony na półmisku i wyłóż na wierzch SOS figowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
8
Udekoruj cielęcinę gałązkami mięty i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn