McCormick ® Cranberry-Sage Mini Crab Cakes może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kukurydziany, masło, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Cranberry Sage Mini Crab Cakes, Ciasto Z Żurawiną + Szałwia, oraz Mini Ciastka Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać majonez, żurawinę, szałwię, skórkę pomarańczową, pieprz i sól. Odstawić. Rozpuścić 1 łyżkę masła na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać jajko, żurawina i seler mieszaniny; wrzucić do herbu dobrze. Uformuj w 24 małe ciastka krabowe. Przechowywać w lodówce 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Seler
Krab
Jajko
5
Rozpuścić 1 łyżkę pozostałego masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać ciastka krabowe kilka na raz; gotować około 6 minut lub aż złoty kolor, obracając raz. Utrzymuj ciepło podczas smażenia pozostałych ciastek krabowych.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.