Maślanka Puree Ziemniaczane
Maślanka puree ziemniaczane jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zmieloną gałkę muszkatołową, ziemniaki Yukon gold i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Maślanka Puree Ziemniaczane, Maślanka Puree Ziemniaczane, oraz Maślanka Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i dodać 2 1/2 łyżki soli. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż tylko przetargu, o 15 protokół.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do garnka.
Dodać masło, maślankę, śmietanę, gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Ziemniaki rozgnieść ręcznym masherem.
Przełożyć do naczynia do serwowania.Uwaga: ziemniaki można przygotować do 2 godzin wcześniej i przechowywać w cieple w podwójnym kotle lub garnku. Jeśli ziemniaki są schłodzone, a następnie podgrzane, staną się suche i pasty.