Maślanka Pieczony Kurczak
Need a danie główne bezglutenowe? Maślanka Pieczony kurczak może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz maślankę, syrop klonowy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Maślanka Pieczeń, [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini, oraz Gofry maślane z maślanką smażony kurczak.
Instrukcje
Umieścić pałeczki z kurczaka w dużej torbie zamrażarki, dodać maślankę i 1/4 szklanki oleju.
Do woreczka dodać zmiażdżone ząbki czosnku z rozgniecionymi pieprzem i solą.
Posypać mielonym kminkiem i na koniec dodać syrop klonowy, a następnie zgnieść wszystko w torbie zamrażarki wokół wymieszać marynatę i płaszcz kurczaka.
Marynowany kurczak z maślanki pozostaw w lodówce najlepiej na noc lub poza lodówką Na co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. wyjmij kawałki kurczaka z worka wytrząsając nadmiar marynaty, a następnie ułóż je w blaszce wyłożonej folią.
Skropić 2 Pozostałe łyżki oleju, a następnie piec w piekarniku przez około 30 minut, lub aż zbrązowieje, nawet przypalony w częściach, i soczysto gotowane przez.