Małże W Sosie Bazyliowym

Małże W Sosie Bazyliowym
Małże w sosie bazyliowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, parmezanu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Małże z kremem bazyliowym, Małże w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Małże w sosie pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawSos
Magazyn