Małże Nadziewane kiełbasą i ziołami
Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 22 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina, drobno pokrojonego selera, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Pieczarki faszerowane ziołami z kiełbasą, Papryka faszerowana ziołami i kiełbasą, oraz Linguine z bulionem ziołowym i małż podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W patelni saute na dużym ogniu, dodać olej i pozostawić do ogrzania. Następnie dodać kiełbasę i gotować przez 2 minuty, mieszając przez cały proces. Następnie dodać seler i cebulę, ponownie gotować przez 2 minuty. Następnie deglaze patelnię z winem. Następnie dodaj sok z cytryny, następnie małże, bułkę tartą i pietruszkę. Gotować przez 2 minuty, a następnie wyjąć z ognia. Następnie wypchaj muszle Małży luźno przygotowanym farszem.
Wstawić do piekarnika i gotować przez 8 do 10 minut.
Podczas gotowania przygotuj sos. W misce ubić masło i gorący sos, dobrze mieszając. Po ugotowaniu Małży Zakończ przygotowanym sosem maślanym i podawaj.