Pstrąg nadziewany pieczarkami i boczkiem
Pstrąg nadziewany pieczarkami i boczkiem to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ubrany pstrąg tęczowy, chleb i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cały Pstrąg (Lub Filety) Nadziewane Z Boczkiem I Bakłażanem, Ser ' N Bacon faszerowane pieczarki, oraz Boczek Pieczarkowy Faszerowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; Puls 2 razy lub aż kruchy.
Posypać okruchy na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 5 minut lub aż złoty.
Zwiększenie temperatury pieca do 40
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj zieloną cebulę i cebulę na patelnię; smażyć 5 protokół.
Dodać grzyby do patelni; smażyć 3 minuty lub aż grzyby zmiękną i większość cieczy odparuje.
Dodać posiekany tymianek; gotować 30 sekund.
Połącz mieszaninę grzybów, bułkę tartą i boczek w misce.
Otwórz pstrąg płasko jak książki.
Pstrąga skropić równomiernie sokiem, posypać równomiernie solą i pieprzem. Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki grzybowej na dolną połowę każdej ryby; złożyć, aby pokryć górną połową ryby. Ułóż rybę na wyłożonej folią patelni brojlerów.
Piec w 400 przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem lub do pożądanego stopnia lub doneness.
W razie potrzeby udekoruj klinami cytryny i gałązkami tymianku.