Pieczony pstrąg z grzybami Shiitake, pomidorami i imbirem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Pieczony pstrąg z pieczarkami Shiitake, pomidorami i imbirem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 72g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Jeśli masz pstrąg tęczowy, Azjatycki olej sezamowy, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake, Pomidorami I Imbirem, Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami, oraz Pieczony pstrąg z Pesto z grzybów Shiitake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią; płaszcz z nonstick sprayu.
Rybę posypać solą i pieprzem. Otwórz rybę jak książkę i ułóż, skórkę w dół, na przygotowanej blasze do pieczenia.
5 kolejnych składników wymieszać w misce.
Mieszankę posypać rybą, skropić sosem sojowym i olejem sezamowym, a następnie polać gałązkami kolendry.
Piec odkryte, aż ryba jest nieprzezroczysta w centrum, o 20 protokół.
Zobacz analizę danych żywieniowych "