Małe wiejskie ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 10g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, mielony imbir, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Country Pumpkin Chowder, Country Pumpkin Muffins, oraz Country Jam Cake.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. smar 10-calowy Okrągły patelnia ciasto z Crisco ® masło smaku skrócenie lub CRISCO ® skrócenie. Mąka lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Roll, Utwórz Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Na ciasto wlać wrzącą wodę na rodzynki w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Drenaż. Naciśnij lekko, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Połącz cukier granulowany, stopiony Crisco ® skracanie, dynia i jajka w dużej misce. Beat przy średniej prędkości miksera elektrycznego 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania