Masło Orzechowe-Batony Ganache
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać masło orzechowe-Ganache bary spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Mieszanka masła, półsłodkie chipsy czekoladowe, chipsy czekolady mlecznej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym, oraz Masło Orzechowe Filiżanka Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce wymieszać składniki skórki; wcisnąć w dno patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 12 minut. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem orzeszków ziemnych, aż gładkie i dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Rozprowadzić i poklepać nadzienie równomiernie na ostudzonej skórce.
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki ganache na Wysokiej 1 minutę. Wymieszać trzepaczką; kuchenka mikrofalowa o 30 sekund dłużej. Ponownie mieszać, aż mieszanina będzie gładka.
Posmaruj ganache nadzieniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż do całkowitego ostygnięcia, 2 do 3 godzin.
Pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy.